Webinar:

Veilig van thuis werken

Deze webinar is reeds geweest, herbekijk hieronder de opname. Als er nog vragen zijn mag je die altijd stellen via hello@fueled.be of via info@headr.be

Fueled organiseert samen met Headr een interessante en leerrijke presentatie over wat jij kan doen om je digitale werkplek te beveiligen!

Zorg voor een veilige digitale omgeving tijdens de corona-lockdown. 

Geef hackers geen kans tijdens de lockdown

Door het coronavirus (COVID-19) zijn heel wat mensen verplicht om van thuis uit te werken. Met als gevolg dat heel wat bedrijfscomputers, -laptops, -tablets en -smarthphones in een andere digitale omgeving gebruikt worden. Dit zijn vaak minder beveiligde omgevingen.

Ook personen met minder goede bedoelingen, hackers, zijn zich hiervan bewust. Dit zijn dus ideale tijden voor hen om hun slag te slaan. Er wordt dan ook verwacht dat het aantal cyberaanvallen de komende tijd fors gaat stijgen.

Maar er zijn uiteraard eenvoudige zaken die je zelf kan doen om het deze hackers veel moeilijker te maken en hen buiten te houden. (Zijn mijn paswoorden veilig, hoe beheer ik mijn paswoorden, hoe wapen ik mezelf tegen phising attacks, …)

Op vrijdag 27/03 om 14:00 geven de student-ondernemers van Headr, een jong en dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, een leerrijke presentatie over wat jij kan doen om je digitale werkplek van thuis uit te beveiligen!

Herbekijk de webinar

Laat snel je gegevens achter en herbekijk de webinar ‘veilig van thuis werken’.

Heb je vragen voor, tijdens of na het bekijken van de webinar? Aarzel dan niet en shoot!

Over Headr

IT-oplossingen op maat
Headr is een groep studenten die na enkele succesvolle cases de hoofden bij elkaar hebben gestoken en een bedrijf zijn gestart. Ze leveren prachtige producten aan scherpe prijzen. Ontdek hun services en projecten op hun website: