Fueled

CyberHealth – Kwalitatieve leads genereren met een hybrid event voor de IS4U Group

De IS4U Group is hét Identity and Access Management (IAM) competentiecentrum met ruim 15 jaar ervaring op het IAM-gebied. Met een lang trackrecord van succesvolle implementaties, mogen ze zich tot de top van Europa noemen in het niche Cybersecurity wereldje.

  • Oplossing:  Lead Generation, Awareness
  • Services: Conceptontwikkeling, Webinar, Live event, Social Media Advertising, Video, E-mail marketing/Automation, Branding, Web Development

De vraag?

De IS4U Group bevindt zich in de zeer niche maar competitieve markt van de Cybersecurity wereld. De vraag gesteld aan Fueled was om een manier te vinden om op een laagdrempelige wijze connecties te vinden met nieuwe (en bestaande) contacten. Met daarnaast als bijkomend doel om hun naam wat extra in de verf te zetten.

De aanpak?

De initiële vraag van De IS4U group kregen we in het Corona tijdperk (lees 2021), in die periode werd het werk ‘CyberHealth’ geboren. Een evenement gericht op de gezondheid van de cybersecurity positie van organisaties. Niet het standaard ‘sales-praatje’ en de zoveelste ‘webinar’, maar echte kennisdeling door middel van in-depth demo’s, ronde tafel gesprekken en relevante use-cases uit de échte wereld! 

Fast-forward naar 2023 waar we reeds de 4de editie hebben georganiseerd met het thema ‘The role of AI in Automation’. Naast het onderwerp, dat iedere editie verandert, hebben we dit jaar het concept ook aangepast. Van een volledig digitaal event zijn we dit jaar voor het eerst naar een hybride oplossing geëvolueerd. 

Ontdek de vorige 3 edities van CyberHealth op de website van IS4U: www.is4u.be

Location, Location, Location

Eenmaal de beslissing was gevallen dat het event naar het hybride concept overging kwam er natuurlijk heel wat meer bij kijken. Denk onder meer aan de locatie en aankleding, de catering, offline materialen,  geluidsinstallaties, verlichting,  technische set-up & een netwerkevent achteraf. (Zaken die bij een online conferentie allemaal niet nodig zijn 😉 )

Als locatie besloten we om de ‘Bagatelle’ zaal van de Wellington Hippodroom in Oostende te gebruiken (beter bekend als de paardenrenbaan). Deze unieke zaal met authentiek karakter voldeed perfect aan onze wensen.

Uiteraard moest ons hybride event ook live gestreamd worden naar het online publiek. Een knappe set-up met 3 camera’s, 3 schermen die afzonderlijk bestuurd werden voor optimaal kijkervaring werden opgesteld in de Oostendse zaal.

Play Video

AI AI AI – de nieuwe technologie volledig omarmd

Het onderwerp van deze 4de editie van CyberHealth, met als titel ‘The role of AI in Automation’ was gefocused op… Artificial Intelligence (AI) (Duh!) 

Het was dus een no-brainer om zelf met AI aan de slag te gaan in onze communicatie. 

So… Meet Megan. De eerste AI Assistent van de IS4U group. Megan was terug te vinden doorheen het volledige hybrid event. Van uitnodiging en moderator tot in de Linkedin-advertentie Campagnes en de follow-up mails na het event.

Als locatie besloten we om de ‘Bagatelle’ zaal van de Wellington Hippodroom in Oostende te gebruiken (beter bekend als de paardenrenbaan). Deze unieke zaal met authentiek karakter voldeed perfect aan onze wensen.

Uiteraard moest ons hybride event ook live gestreamd worden naar het online publiek. Een knappe set-up met 3 camera’s, 3 schermen die afzonderlijk bestuurd werden voor optimaal kijkervaring werden opgesteld in de Oostendse zaal.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.”

Sarah Van Rossem – Marketing Lead @ IS4U Group

Het resultaat?

Een totaal van 28,321 bereikte relevante profielen, 1.128 gemete (because GDPR 😉) websitebezoekers en 107 registraties (waarvan 40% offline) keken zowel de IS4U group als Fueled tevreden terug op dit niche evenement. 

Met een knappe show-up rate van 80% (95% offline en 70% online) konden we van een succes spreken.

Stoppen na het event? Uiteraard niet! 

Momenteel wordt deze content nog steeds strategisch ingezet. Alle keynotes zijn nog steeds te herbekijken op de website van de IS4U Group en blijven zo engagement en interessante leads opbrengen.

Zelf eens een kijkje nemen op CyberHealth ‘The role of AI in Automation? Dan kan hier:

Klaar voor de volgende stap?

Let's fuel your leads!

Wil jij ook nieuwe leads genereren door middel van een uniek concept? Wij luisteren graag naar jouw uitdagingen in een vrijblijvend intake gesprek, zo ontdekken we samen de juiste oplossing.